El cervell del nen

12 estratègies revolucionaries per cultivar la ment del teu fill
Traductor/traductora: 
Ada Arbós
Col·lecció: 
Número de la col·lecció: 
11
Nombre d'edició: 
1a
Data de publicació: 
Novembre del 2015
ISBN: 
978-84-8330-866-0
Format: 
14,5 x 21,5 cm
Pàgines: 
216
Enquadernació: 
Rústica amb solapes
PVP: 
22.50 €

En aquest llibre essencialment pràctic i pioner pel que fa a l’enfocament, el neuropsiquiatre Daniel J. Siegel i la terapeuta familiar Tina Payne expliquen els nous descobriments sobre com funciona el cervell en creixement dels infants, i ofereixen als pares estratègies clares i fàcils d’aplicar per convertir els conflictes, les discussions o les pors en oportunitats per fer treballar totes les parts del cervell del nen d’una manera més integrada, una habilitat que els ajudarà a ser persones més felices, equilibrades i responsables.

Daniel J. Siegel és llicenciat en Medicina per la Harvard Medical School i màster en Psiquiatria. És professor de Psiquiatria a la Facultat de Medicina de l’UCLA, codirector de l’UCLA Mindful Awareness Research Center, coinvestigador al Center of Culture, Brain and Development, i director del Mindsight Institute. Treballa com a psicoterapeuta amb nens, adolescents, adults, parelles i famílies, i ha publicat diversos llibres de gran èxit internacional, entre els quals The Developing Mind. Per a més informació, cliqueu drdansiegel.com.

Tina Payne Bryson, doctora en Filosofia per la University of Southern California (USC), és psicoterapeuta i té consulta privada on tracta amb nens i adolescents i ofereix assessorament als pares. A part d’escriure i fer conferències per a pares, educadors i professionals, és directora del departament d’educació i desenvolupament dels pares al Mindsight Institute. Si voleu saber-ne més: tinabryson.com.