Cases en el crepuscle

Traductor/traductora: 
Clara Formosa
Col·lecció: 
Número de la col·lecció: 
0097
Nombre d'edició: 
1a
Data de publicació: 
gener del 2023
ISBN: 
978-84-18908-73-6
Format: 
14,3 x 21,5 cm
Pàgines: 
200
Enquadernació: 
Rústica cosida
PVP: 
19.00 €

Una tempestuosa història d’amor en l’ocàs del món aristocràtic del Bàltic

Després de la mort en duel del seu germà petit, la jove baronessa Fastrade von der Warthe torna a la llar familiar, el ruïnós palau de Paduren, envoltat de prats i boscos de bedolls, per tenir cura del seu pare i de la seva tieta. Per a tota la família la vida segueix el seu curs lentament, enmig d’una tristor pesant.

Però, un dia, el jove baró Dietz von Egloff es presenta al palau per mirar de resoldre una qüestió sobre els límits del bosc. Com que el vell terratinent ja no se’n pot ocupar, la filla es fa càrrec de la situació i, al cap de poc, s’enamora del baró. De tota manera, a la casa la relació no és ben vista, perquè el veí té fama de ser un faldiller i un tarambana. Tot i així per a ella és l’única sortida d’un món en què s’ofega.

Aquesta és una de les novel·les més ambicioses d’Eduard von Keyserling, que tan bé va saber descriure el trànsit entre el final d’un món caduc i el naixement imminent de la modernitat.

Notes de premsa:

Ressenya a Racó Català: https://www.racocatala.cat/llibre/58207/cases-crespuscle-eduard-von-keyserling/twitter/144719?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=racocatala.