Jordi Sedó

(Barcelona, 1954). Va començar a treballar als tretze anys en una agència de viatges, on va arribar a exercir, molt jove encara, com a guia turístic, cosa que li va permetre viatjar i aprendre idiomes. Va estudiar Magisteri i Filologia Catalana i, paral·lelament, va començar a treballar en la docència. Finalment, va obtenir plaça com a professor a l’escola pública, on també va exercir diversos càrrecs directius. Durant una etapa, va interrompre la docència per ocupar un càrrec al Departament d’Ensenyament, però després va tornar a les aules, que és on més a gust s’ha sentit sempre.

Ha guanyat diversos premis literaris i ha publicat més de mil articles a la premsa i setze llibres. Aquest és el dissetè. La majoria són assajos sobre lingüística, sociolingüística i educació. Pel que fa a ficció, ha publicat un llibre de relats, una novel·la i una novel·la juvenil.

Actualment, ja jubilat, exerceix com a jutge de pau i viu a l’Ametlla del Vallès, la seva vila d’adopció, amb la seva esposa, el més jove dels seus dos fills i un border collie que es diu Bruc.

Paginas:
192
ISBN:
978-84-18908-53-8
PVP:
18.00 €