L'escriptora viu aquí

Traductor/traductora: 
Carles Biosca
Col·lecció: 
Número de la col·lecció: 
010
Nombre d'edició: 
1a
Data de publicació: 
juny del 2023
ISBN: 
9788418908781
Format: 
14,3 x 21,5 cm
Pàgines: 
264
Enquadernació: 
Rústica amb solapes
PVP: 
22.00 €

Un recorregut per les cases i les vides de sis escriptores excepcionals: Grazia Deledda, Marguerite Yourcenar,  Colette, Karen Blixen, Alexandra David-Néel i Virginia Woolf

El llibre fa un recorregut per les cases on van viure algunes de les escriptores més rellevants del segle XX: la caseta sarda de Grazia Deledda, la Petite Plaisance de Marguerite Yourcenar a la costa dels Estats Units, la vil·la francesa de Colette, el refugi oriental d’Alexandra David-Néel, la casa natal de Karen Blixen a prop de Copenhaguen i el retir rural de Virginia Woolf a Monks House.

Un itinerari per les cases de totes aquestes escriptores, en què, a través dels mobles, els objectes, les fotografies, les habitacions i els jardins, l’autora ens introdueix a la vida d’aquestes dones, els seus secrets, pors i fragilitats.

Entrar a casa seva és entrar a la seva privacitat, com si les mateixes protagonistes ens n’obrissin la porta i ens convidessin a preguntar sobre les seves vides. Sandra Petrignani ha sabut sentir-hi l’eco de les seves veus i ens ofereix els detalls que revelen com van ser i com van viure aquestes escriptores cabdals per a la història de la literatura.

NOTES DE PREMSA:

Marina Porras «reivindica les cases d'escriptors» a Catalunya Ràdio (9:15): https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-suplement/marina-porras-reivindica-les-cases-descriptors/audio/1175729/.

Ressenya publicada a Racó Català: https://www.racocatala.cat/llibre/60432/lescriptora-viu-aqui-sandra-petrignani?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=racocatala.

Blog de Ramona Pérez Santiago Amb èmfasihttp://ambemfasi.blogspot.com/2023/08/llibre_31.html.

El Matí.cat: https://elmati.cat/lescriptora-viu-aqui/