La màgia de llegir en veu alta

El miracle de la lectura compartida en l'era de la distracció
Traductor/traductora: 
Ada Arbós i Bo
Col·lecció: 
Número de la col·lecció: 
53
Nombre d'edició: 
1a
Data de publicació: 
setembre del 2022
ISBN: 
9788418908392
Format: 
15,3 x 23,3
Pàgines: 
328
Enquadernació: 
Rústica amb solapes
PVP: 
21.00 €

Una reivindicació de la lectura compartida com a estratègia per al benestar individual, familiar i social.

En una era dominada per internet, les noves tecnologies i la immediatesa, la periodista nord-americana especialitzada en literatura infantil Meghan Cox Gurdon demostra que la lectura –i en especial la lectura compartida—és un recurs extraordinari a l’hora de millorar les capacitats intel·lectuals i afectives d’infants i d’adults, i de refermar els vincles familiars i socials.

Basant-se en estudis científics de psicologia i neurociència i en vivències i experiències reals –en cases, en escoles, en hospitals...--, Cox Gurdon analitza els beneficis de dedicar una estona al dia a la lectura en veu alta amb els fills, amb els alumnes o amb adults que tinguin dificultats per llegir.

Un assaig rigorós i planer, amb nombroses propostes de llibres clàssics i moderns, que reivindica el paper de la lectura en veu alta, una activitat aparentment senzilla, però d’afectes màgics.

NOTES DE PREMSA

Ressenya a Racó Català: https://www.racocatala.cat/llibre/57421/magia-llegir-veu-alta-meghan-cox-gurdon/twitter/141007?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=racocatala.

Article de Montse Corderas a Reclam Magazinehttps://www.reclam.cat/revistes/osona/index.html#page=34.