Isabel Saludes

Espai, temps i silenci
Traductor/traductora: 
Obra trilingüe: català, castellà i anglès
Col·lecció: 
Número de la col·lecció: 
44
Nombre d'edició: 
1a
Data de publicació: 
febrer del 2022
ISBN: 
978-84-18908-27-9
Format: 
23 x 30 cm
Pàgines: 
176
Enquadernació: 
Rústica amb solapes
PVP: 
36.00 €

Una obra monogràfica profusament il·lustrada sobre l'artista de les comarques tarragonines que actualment té més projecció nacional i internacional.

El llibre fa un recorregut per la dilatada trajectòria artística de la pintora Isabel Saludes (Alforja, 1946),  fent especial esment de les seves exposicions més destacades, tant nacionals com internacionals (Alemanya, Japó, Portugal, França i Suïssa), i presenta al lector un estudi detallat de la seva obra en relació amb els grans temes de la pintora: l’espai, el món dels objectes i la natura, així com el vincle entre pintura i poesia.

Les creacions d’Isabel Saludes es caracteritzen per una acurada elaboració pictòrica i un tractament refinat del color, la llum i l’espai. L’obra és preferentment abstracta, però sempre amb la presència d’algun objecte referencial de caràcter intimista.

Notes de premsa

Diari de Tarragona, "La pintura poètica d'Isabel Saludes" 4 de febrer de 2022: https://www.diaridetarragona.com/cultura-vida/La-pintura-poetica-de-Isabel-saludes-20220203-0052.html