Escola, religió i poder.

El trencaclosques que no encaixa.
Col·lecció: 
Número de la col·lecció: 
11
Nombre d'edició: 
1a
Data de publicació: 
Gener del 2008
ISBN: 
978-84-8330-459-4
Format: 
15,5x23,5 cm.
Pàgines: 
272
Enquadernació: 
Rústica amb solapes
PVP: 
17.80 €

Malgrat que vivim en una societat plural i diversa, i que cada vegada ho serà més, la jerarquia eclesial s’ha negat una vegada i una altra a replantejar la
manera com s’imparteix l’assignatura de Religió i s’entossudeix a mantenir criteris de vint-i-cinc anys enrere.
En aquest marc, els autors d’aquest llibre, cristians que aposten per una nova relació entre escola i religió, han volgut obrir un debat que se centra en
com es pot convertir aquesta matèria en una classe de cultura religiosa que no divideixi els alumnes per raó de creença i permeti un millor coneixement de l’altre en un entorn plural.

Enric Canet és escolapi. És director de Recursos Humans i Voluntariat al Casal dels Infants del Raval de Barcelona i pertany a la comunitat de La Mina. Col·labora a Catalunya Ràdio i és coautor de Tertúlia de capellans (2005, Viena Edicions).
Jordi Puig és llicenciat en Sociologia per la UAB. És tècnic del Centre Interreligiós de Barcelona i de l’Àrea de Diàleg Interreligiós d’UNESCOCAT.
Pere Vilaseca és mestre. Coordina el projecte de Cultura Religiosa de l’Escola Pia de Catalunya i pertany a l’equip de Coordinació Pedagògica i Pastoral d’aquesta.