Barcelona secreta, IV

Col·lecció: 
Número de la col·lecció: 
994
Nombre d'edició: 
1a
Data de publicació: 
febrer del 2023
ISBN: 
978-84-18908-93-4
Format: 
16 x 23 cm
Pàgines: 
256
Enquadernació: 
Rústica cosida amb solapes
PVP: 
20.00 €

Un viatge als detalls més desconeguts i sorprenents de la ciutat de Barcelona.

Les pàgines d’aquest llibre us portaran de viatge pels detalls més secrets de la ciutat, aquells que no surten a les guies però que amaguen una part de la història de Barcelona. El lector hi trobarà anècdotes, misteris i curiositats, des dels romans fins al segle XXI, com ara un far centenari, la tapa de registre que condueix a una fàbrica de cervesa, un rellotge que no marca les hores o l’habitació on es van allotjar els Beatles a Barcelona. Tot plegat, en un recorregut visual ple de sorpreses a través de tots els districtes de la ciutat.

Xavi Casinos, periodista i escriptor, fa en aquest llibre el cinquè recull d’algunes de les millors històries de Barcelona, escollides entre les que ha anat publicant al llarg dels darrers anys a la secció «Barcelona secreta» de La Vanguardia.

NOTES DE PREMSA

Ressenya publicada a 20minutos: https://www.20minutos.es/noticia/5097930/0/quinta-entrega-del-libro-barcelona-secreta-y-reedicion-del-segundo-volumen-de-la-coleccion-sobre-curiosidades-de-la-ciudad/.

Sobre la presentació del llibre a El Llobregat: https://www.elllobregat.com/noticia/24299/cultura/el-periodista-xavi-cas....

El Nacional.cat "La cara B de dos mil anys d'història": https://www.elnacional.cat/ca/barcelona/barcelona-secreta-cara-mil-anys-....