Barcelona secreta, III

Col·lecció: 
Número de la col·lecció: 
96
Nombre d'edició: 
1a
Data de publicació: 
gener del 2022
ISBN: 
978-84-18908-28-6
Format: 
16 x 23 cm
Pàgines: 
256
Enquadernació: 
Rústica amb solapes
PVP: 
19.90 €

Un viatge als detalls més desconeguts i sorprenents de la ciutat

Després de l’èxit de Barcelona. Històries, curiositats i misteris i Barcelona secreta I i II, aquest llibre prossegueix el viatge de Xavi Casinos als detalls més íntims de la ciutat, aquells que no surten a les guies però que amaguen una part de la història de Barcelona. El periodista i escriptor en desvela uns quants més en aquest nou volum, una selecció dels articles que ha publicat al llarg dels darrers anys a la secció «Barcelona secreta» de La Vanguardia.

Hi trobareu un hotel de Ciutat Vella que té cripta, un menhir enterrat del qual només es pot veure la punta, l’únic tram supervivent de l’aqüeducte romà, les restes d’un dels últims cavallers templers, un campanar amb un vàter incorporat per al campaner, o una cova dins d’una casa a Sant Genís dels Agudells. Tot plegat, en un recorregut visual ple de sorpreses a través de tots els districtes de la ciutat.

Notes de premsa

La Vanguardia, "HIstòries de la Barcelona sereta", article de Jesús SAncho, 10 de febrer de 2022: https://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20220210/8041585/historias-barcelona-secreta.html