Aquelles donetes

Traductor/traductora: 
Mar Vidal
Número de la col·lecció: 
35
Nombre d'edició: 
1a
Data de publicació: 
setembre del 2022
ISBN: 
9788418908606
Format: 
14,3 x 21,5 cm
Pàgines: 
464
Enquadernació: 
Tapa dura folrada
PVP: 
21.00 €

La continuació de Donetes

Des de ja fa més de 150 anys, Donetes és, sens dubte, un dels clàssics de literatura juvenil més estimat per lectors de totes les edats; és per això que ha conformat l’imaginari de moltes generacions i ha creat molts lectors.

En aquest segon volum les veurem enamorar-se, lluitar per complir els seus somnis, obrir-se camí professionalment, patir per la malaltia d’una de les persones que més s’estimen... Sigui com sigui, l’amor hi serà molt més present.

El llibre arrenca amb el casament de la Meg, que haurà d’adaptar-se a la seva nova vida de mestressa de casa amb escassos mitjans. La Beth ha quedat molt feble després de la seva malaltia, però no es queixa mai. La Jo continua perseguint el seu somni de ser escriptora i comença a vendre històries, sense que això acabi de satisfer les seves inquietuds. L’Amy pren el relleu de la Jo com a dama de companyia de la tieta March i, sens dubte, encaixa més en les expectatives de l’anciana. I en Laurie... creu que està enamorat d’una de les germanes March.

NOTES DE PREMSA:

Punkis Decimonòniques: https://open.spotify.com/episode/7eUp4fKYTngWQh4U7DfIJ9?si=i97CqTAfQqKPzNkctPfBtA