Ignasi Domènech, Carles Pongiluppi i Susanna Portell

Ignasi Domènech (Barcelona, 1963), doctor en Història de l’Art, és cap de col·leccions dels Museus de Sitges. Va ser professor al Departament d’art de la UAB. Les seves àrees de treball són l’art català entre el Modernisme i les avantguar­des, i les arts de l’objecte. En els darrers anys també ha treba­llat en la història del mercat de l’art i del col·leccionisme.

Carles Pongiluppi (Barcelona, 1954) és doctor en Belles Arts per la Facultat de Belles Arts de la UB. La seva tesi es va centrar en la vida i l’obra de Miquel Villà Bassols. Va treballar al Museu d’Art Modern de Barcelona i actualment és conservador-restaurador de les obres d’art del MNAC.

Susanna Portell, historiadora de l’art especialitzada en pintura i escultura catalanes del segle XX, ha treballat en dife­rents projectes expositius amb el gènere epistolar com a eix vertebrador. És coautora dels epistolaris Josep Francesc Ràfols-Sebastià Gasch (2002) i Les cartes de l’escultor Enric Casanovas (2015). Col·labora regularment a L’Avenç.

Paginas:
160
ISBN:
978-84-17998-92-9
PVP:
25.00 €