Els nostres autorsAntonella Esperanza

quod que porem cus . Untio. Tet officit, aciis voluptatem rehenes velenet dis aut volor Usam fuga. Luptate mporatem harum

Els llibreters recomanenLlibreria INVELIA

quod que porem cus . Untio. Tet officit, aciis voluptatem rehenes velenet dis aut volor Usam fuga. Luptate mporatem harum

 

Facebook Twitter

Amb més de 20 anys d'experiència en el món de l'edició, Viena Serveis Editorials és una empresa formada per un equip de professionals altament qualificats i especialitzats en publicacions de prestigi i edicions personalitzades.

Oferim un servei integral a totes les empreses i institucions que necessiten editar publicacions de qualitat i prestigi, amb un ampli ventall de possibilitats a l'hora de personalitzar les edicions.

Estem especialitzats en llibres corporatius i de prestigi, edicions especials de caràcter commemoratiu, personalització d'edicions per a accions promocionals, llibres de regal i publicacions i catàlegs per a institucions.

Tenim una àmplia experiència en publicacions molt diverses per a institucions i empreses. Alguns dels nostres clients són el Parlament de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l'Institut d'Estudis Autonòmics, l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Vila-seca, l'Institut Municipal de Mercats, l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, l'Obra Social Caja Madrid, el Consorci de la Zona Franca, la Federació Farmacèutica, la Fundación Affinity, el Grup Vichy Catalán i Myrurgia, entre molts d'altres.


Les nostres col·leccions

Butlletí

condicions d'ús